06 72 22 22 66 hívjon bennünket!

Lépjen be a világba, ahol minden sofőr profi, udvarias, diszkrét és az Ön szolgálatára áll!

A PécsTaxi egy új fiatalos pécsi taxitársaság, melyet elsőként a régióban ingyenesen hívhat. Az ingyenesen hívható telefonszám mellett taxi rendelő applikációval is rendelkezünk.

Professzionális taxi szolgáltatást nyújtunk, új és modern gépkocsi parkunk garantálja az utazás kényelmét és biztonságát.

A Pécs Taxinak csak egy küldetése van, a kényelmes és kellemes utazáshoz szokott utazók minden igényének kielégítése sietség és utazási félelem nélkül.

Pihenjen és élvezze az utazást!

Kedvezményes Privát transfer

Ha már nagyon várja az utazást, legyen az akár szabadidős céllal, akár üzleti céllal, mi egy személyre szabott háztól-házig szolgáltatást nyújtunk Önnek, hogy ne kelljen gyűjtőjáratokon hosszasan utazni és a többi utashoz igazodni, akik nem kímélik az Ön idejét és türelmét. Nem kell aggódni, hogy időben érkezzen, vagy megtalálja szállodáját, ne késse le a repülőgépét. Mindent megteszünk azért, hogy Ön és családja, barátai a lehető leggyorsabban és kényelmesen utazzon. Önt is foglalkoztatja, hogy normális áron, vagy épp körbe utaztatva viszik el a megadott célig?

Kedvezményes árakról, kérem telefonon, vagy a megadott email címen érdeklődjön érdeklődjön.

Csomagszállítás, bevásárlás

Ha nem ér rá személyesen eljuttatni csomagját, szívesen segítünk. Ügyintézést, kis csomagszállítást, futárszolgálatot is vállalunk, mely szolgáltatásnak plusz díja nincs!

Ha ügyintézéssel, vásárlással, anyagbeszerzéssel kapcsolatos megrendelés nem szerződött partnerünktől érkezik, és olyan eszköz, szolgáltatás megvásárlására, kifizetésére ad megbízást, amely mögött nincsen „kézzel fogható érték” akkor csak előre fizetés esetén vállaljuk a fuvart és a taxis a Megrendelő által rendelkezésére bocsátott pénzzel lebonyolítja a rábízott feladatot.

Kedvezményes vidéki fuvar

Ne bízza a véletlenre a vidéki utazásának viteldíját, utazzon kiszámítható fix tarifával!

Mindent megteszünk azért, hogy Ön és családja, barátai a lehető leggyorsabban és kényelmesen utazzon. A szolgáltatást 1-4 fő veheti igénybe egy autóval, melyben kívánság szerint ingyenes wifi kapcsolat áll rendelkezésre, kérésre a házi kedvencét is magával hozhatja.

További kedvezményes árakról és a 4 személynél több utas esetén, kérem telefonon, vagy a megadott email címen érdeklődjön érdeklődjön.


Pécs
Villány
Orfű

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Elsőkézből tudhatja meg személyre szabott kedvezményeinket, híreinket és a tarifa módosításokat.


×